Kinderpraktijk Budel

Psychomotorisch Kindercoach

Ouder en kind in beweging

 

 Omdat bewegen zo belangrijk is voor de totale ontwikkeling van het kind, kun je er maar beter vroeg mee beginnen.

Daarom biedt Kinderpraktijk Budel gymlessen aan, voor ouder en kind.

Kinderen tot 4 jaar mogen hier samen met hun ouder komen gymmen.

In de gymles ligt de nadruk op samen bewegen: spelletjes en oefeningen die de motoriek stimuleren en daarmee ook de hersenen, maar ook de band tussen ouder- en kind (de hechting) versterken. Kinderen die een goede band met hun ouders hebben en op de juiste manier bewegen, staan sterker in hun schoenen. 
In de les worden oefeningen van Sherborne, acrogym, het nijntje beweegdiploma, valpreventie, yoga, visuo motoriek en reflex integratie gecombineerd in spelletjes, oefeningen en dansjes/bewegen op muziek.
Ook wordt er op toestellen bewogen. 

Elke les staat in een bepaald thema, zo hebben we a.o. de thema’s kleuren, herfst, eten en drinken en Pasen. Aan het eind van de les krijgt u een tip om thuis te bewegen.

De lessen ouder- en kind in beweging vinden plaats op zaterdagochtend, in basisschool de Schatkist. U kun zich aanmelden via kinderpraktijkbudel@yahoo.com. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over wanneer u kunt starten.
De eerste les is een proefles. Aan het eind van de les koopt u een 10-lessenkaart. Deze wordt wekelijks afgestempeld. Bent u een keer verhinderd, dan betaalt u niets. Natuurlijk laat u wel even weten dat u niet komt.

De 10-lessenkaart is ook leuk om cadeau te doen!